Mindenkinek:

Ha gondod, kérdésed, panaszod van, vagy más egyéb, erre mindig írhatsz!!!:)


Elérhetőségeim
: itt a blogon,

vagy E-mail-be: krisztikee15@freemail.hu

2011. szeptember 19., hétfő

Bella kalandos élete/6

Sziasztok!

Itt a várva várt 6. fejezet, de csak egy részét teszem fel, mert még nincs teljesen kész, de már ami kész azt mégis felrakom, hogy ne unatkozzatok:) A komihatár 4!! de remélem azért több lesz.:]

6. fejezet
Rebecanak nagyon sok időbe tellett a férjével történt. Katrin Rebecanak mindenben segített, amiben csak tudott. Rebeca egyik este azzal a gondolattal feküdt le, hogy Bellának a 4 éves „gyerekzsúrját” kell szerveznie. Ehhez a szomszédja segítségét kérte, így reggel át is ment hozzá. Ő persze a rendelkezésére állt mindenben és természetesen ebben is. A buli megszervezésére három napjuk volt. Ők két napot szántak a szervezésre, hogy a Nagy napon már csak díszíteni kelljen.  

Úgy gondolták, hogy a házuk elég nagy ahhoz, hogy ott tartsák meg. A szülinapja Augusztus 5 – re esett. Az előtte lévő napokban előkészültek a bulira.

Augusztus 3:
Rebeca délelőtt elvitte a kislányát Petrikhez. Miután odaértek leparkolt a ház előtt majd megnyomta az ajtó oldalán lévő kis borsószemre hasonlító csengőt. Petrik azonnal ki is nyitotta.
 - Szia, jó téged újra látni. – köszönt és beljebb hívta.
 - Szia. – és ment befelé, miközben leült a nappaliban.
 - Miért jöttetek ide? – kérdezte kissé izgatottan.
 - Hát… - kezdett bele – Bella 4 éves lesz, és egy bulit szeretnénk rendezni neki.
 - És…? – vágott közbe váratlanul.
 - Vigyáznod kéne rá pár napig, míg Katrinnal megszervezzük. Remélem nem baj.
 - Áh… dehogyis úgyis itthon leszek.
 - Rendben, akkor behozom a kocsiból a cuccait.
 És Rebeca 2 kisebb méretű táskával jött vissza. Elköszönt tőlük, majd útnak eredt. Míg ő hazaért addig Katrin összeírta a meghívottak listáját. Fél órán belül már a lakásban ketten voltak. Átnézték a listát, és megírták a meghívókat. Megebédeltek, majd elmentek és mindenkinek személyesen adták oda. Aki akkor nem volt otthon, azoknak bedobták a postaládájukba. Mire hazaértek pont 5-öt ütött az óra. Mind a ketten hulla fáradtak voltak. Nem is gondolták, hogy ilyen sokáig fog ez tartani. A folyosón elváltak és mindketten hazamentek.

Augusztus 4:
Katrin korán kelt és rögtön meg is reggelizett, majd megnyomta barátnője csengőjét. 2 csöngetés után Rebeca ajtót nyitott. Ő még csak most kászálódott ki az ágyból, és pizsamában nyitott ajtót.  


Ennyi, ha lesz időm még majd tovább írom, mert a füzetemben több van.:)
Sok Puszi Mindenkinek!!!



 








4 kommentet kaptam:

Névtelen írta...

Halihóóó!
Nagyontetszett a fejezet, ügyes vooltál! ;)
Bár egy kicsít rövidre sikerült de attól még... Siess a következőővel, és szólj ha feltetted! :)
Puszíí:
CsicseriiGurll

ui: nálam is van friss, reméélem komizol! :))

Kriszti:) írta...

Szia:)
Köszi, hogy írtál, és tudom, hogy rövid, de még ez a fejezet nincs befejezve, csak ennyire jutott időm:)
De ezt a fejezetet még tovább fogom írni:)

B. P. Haidey írta...

Folytatást kérünk. Kicsit többet hallhatnánk Belláról is, mivel elvileg ő a főszereplő, még ha csak 4 éves is. Pl. az ő szemszögéből látni a dolgokat.
Várom a kövit!

LaMes.♥ írta...

Szia! ;)
Nézegettem a cseréimet, úgy döntöttem elolvasom ezt a bejegyzésedet. Nagyon tetszettek a soraid, szinte faltam a szavakat! Várom a kövit! ;D

Csak annyit szeretnék még mondani, hogy felújítottam a régi blogomat, és örülni ha pár szóban kifejtenéd róla a véleményedet kommentár formájában! Nagyon örülnék neki! :) Hidd el, szavaidat meghálálnám!
Puszi: LaMes
http://lamestortenetei.blogspot.com

Megjegyzés küldése